วันอังคาร, 4 ตุลาคม 2565

เฉลยแบบสอบถามหรือข้อสอบ Binance Future 2022

04 ส.ค. 2022
1182

ใบบทความนี้ผมจะมาเฉลยข้อสอบ Binance Future ประจำปี 2022 ซึ่งสำหรับนักเทรดหน้าใหม่หรือสายเทรด Spot อาจจะยังไม่รู้ว่าตอนนี้ทาง Binance นั้นก็มีข้อสอบสำหรับคนที่ต้องการจะเล่นในโหมด Future ด้วยเช่นกัน เนื่องจากทาง Binance เองก็ต้องการวัดความรู้ของเราก่อนที่จะเข้าไปเล่น ซึ่งในโหมด Future นั้นมีความเสี่ยงที่ค่อนข้างสูงมาก เหมือนเราเล่นอยู่กับตลาด Forex เลยก็ว่าได้ เพราะ Future เป็นการถือสัญญาซื้อขายล่วงหน้า Long – Short หรือพูดง่าย ๆ ก็คือเล่นได้ทั้งขาขึ้นและก็ขาลงและไม่ได้เป็นการถือเหรียญจริง ๆ แบบสาย spot แถมยังมีเรื่องของ Leverage ที่มาเพิ่มความเสี่ยงขึ้นอีกด้วยที่มากถึง 125x กันเลยทีเดียว

ทำให้คนที่จะเล่น Future นั้นจำเป็นที่จะต้องมีความรู้ก่อนเล่นเพราะถ้าเล่นผิดทางละก็คุณก็จะได้รู้จักกับการล้างพอร์ตอย่างแน่นอนเลยแหละครับ ซึ่งสำหรับในบทความนี้ผมได้รวบรวมคำตอบสำหรับคนที่ต้องการจะผ่านข้อสอบ Binance Future ไว้ที่นี่แล้ว เพราะหลาย ๆ คนอาจจะได้ไม่ได้เก่งภาษาอังกฤษทำให้ไม่สามารถตอบแบบสอบถามหรือข้อสอบนี้ได้ แต่ก็ไม่เป็นไรคุณสามารถที่จะมาดูโพยได้ที่โพสนี้ได้เลยครับผม

ข้อสอบ binance future

เฉลยข้อสอบ Binance Future ประจำเดือนสิงหาคม 2022

1. Which of the following action should you take when you fail to place an order?

Ans.- Check your network, save screenshots or related information, and ask for help from customer service.

2. There is a maximum size limit for each order. Which action should you take when you receive this type of error message?

Ans.- Divide the large order into several smaller orders.

3. Which of the following description of Stop-Market Order is correct?

Ans.- The order will be executed at the market price once the price hits the trigger price. But the executed price may not be equal to the trigger price.

4. Which of the following description of Stop-Limit Order is correct?

Ans.- The order will be placed at the limit price once the price hits the trigger price. But the limit order may not necessarily be filled as the latest market price may have moved away from the limit price.

5. Which of the following description of Profit and Loss (PnL) is correct?

Ans.- Realized PnL is calculated based on the opening price and the closing price after a position is closed.

6. What is the maximum loss that may occur in futures trading?

Ans.- All the money in my futures wallet

7. Which coin can be used as margin for a Coin-margined futures?

Ans.- The base asset of this future. For example, I can use BTC as margin when I trade BTCUSD future.

8. When a futures position is liquidated, what price is it based on?

Ans.- Mark Price

9. Futures fees include:

Ans.- Commissions, Insurance Clear Fees and Funding Fees while holding positions.

10. Are you aware that after a futures position is liquidated, in addition to the loss of the position, an Insurance Clear Fee will occur, which may decrease your futures wallet balance to zero? p.s. Insurance Clear Fee = Position nominal value * Liquidation fee rate

Ans.- Yes, I am aware of the existence and calculation of the Insurance Clear Fee and the risks that may cause the balance to return to zero.

11. What kind of behavior should I avoid when engaging in futures trading?

Ans.- Strong gambling, trading addictions, continuous losses, and blaming others.

12. To continue trading on futures, I have:

Ans.- . Understood the rules and risks of futures trading, and I agree that any loss incurred during futures trading is my own responsibility regardless of the platform.

13. Due to network delays, system failures and other possible factors which may lead to suspension or deviation of Binance Futures service execution, Binance will use commercially reasonable efforts to ensure but not promise that Binance Futures service system runs effectively. Binance shall not be liable for the final execution results due to the above factors.

Ans.- . Agree

14. In the event of a service disruption on Binance Futures, you may use the “close all positions” function to cancel all orders and close all open positions. However, due to unpredictable factors, the final execution result of this function might deviate from your expectations, and Binance shall not be liable for the final results.

Ans.- . Agree

สำหรับใครที่อาจจะไม่เจอคำตอบข้อสอบ Binance Future สามารถที่จะเข้าไปดูได้ที่เว็บไซต์อ้างอิงเนื่องจากอาจจะมีการเปลี่ยนแปลงและผมยังไม่อัพเดทล่าสุดให้ก็สามารถเข้าไปดูก่อนได้เลยครับ

อ้างอิง : https://airdrops.rockztricks.com/binance-futures-quiz-answers

app binance
Register Binance